Sla de kipfilets tussen plastic folie zo plat mogelijk. Snijd de geroosterde paprika‘s in stukjes. Bestrijk de kipfilets met de kruidenroomkaas. Leg er de blaadjes basilicum en een plakje rauwe ham op. Rol de filets op en steek ze vast met een cocktailprikker.
Verhit 2 kneepjes vloeibare margarine in een koekenpan. Wacht tot de grotebellen verdwenen zijn en bak de kip in ca. 10 minuten rondom bruin en gaar. Haal de filets uit de pan en houd ze warm onder aluminiumfolie. Roer de aanbaksels los met de room.
Voeg de geroosterde paprika‘s toe en pureer ze met een staafmixer tot een gladde saus. Breng de saus op smaak met zout en peper.
Snijd de kiprolletjes in mooie stukjes en serveer de saus erbij.
Lekker met taglatelle of gekookte krieltjes.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |